Kehto nukkekotiin 1:12

6.00

Koottava kehto  käsittelemätöntä kotimaista oivuvaneria mittakaavassa 1:12 .

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä. Käytä erikeepperityyppistä liimaa tai puuliimaa. Liimaa molemmat laidat samanaikaisesti päätyihin ja asemoi pohjalevy rauhallisesti paikoilleen (vinossa asennettu pohja putoaa läpi) .

Kehdon voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Muokkaa ihan oma versio! Peitto ei kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

 Kehto nukkekotiin 1:12

Kehto
Etiketti ja ohje koottavan kehdon pakkaukeen.

 

Kehto nukkekotiin paketin osat ovat kotimaista koivuvaneria ja ne valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Kokoaminen

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Kehto nukkekotiin ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) kehdon voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verkkokauppa on auki. Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Käyn myös useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .