Sydämellinen Mirri

5.00

Sydämellinen Mirri (n. 15 cm) on käsittelemätöntä koivuvaneria.

Mirri käy pussinsulkijasta hienosti sellaisenaan, saat sen kanssa myös hauskan pienen askartelutuokion, jos värität sen esimerkiksi puukynillä tai maalaamalla. Kuvassa oikealla olen käyttänyt puukyniä sydämen värittämiseen.

Pussinsulkija voit myös mainiosti maalata (esimerkiksi akryyliväreillä), lakata, vahata…

Jos haluat, että lähetämme pussinsulkija ystävällesi suoraan, ilman erillisiä postikuluja, valitse toimitus eri osoitteeseen. Voit myös liittää mukaan tervehdyksen niin halutessasi.

 

Kuvaus

Kotimainen Sydämellinen Mirri-pussinsulkija

Hauskat, käyttökelpoiset ja laadukkaat Gepetto vanerituotteet kuten Sydämellinen Mirri ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Sydämellisen Kisun voit halutessasi maalata, vahata, lakata, värittää puukynillä… Kysy tarvittaessa pussinsulkijoita omalla designilla tai tekstillä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .