Sydämelliset tuolit 2 kpl 1:24

6.00

Koottavat Sydämelliset tuolit- rakennuspaketti (osat kahteen tuoliin) on valmistettu  käsittelemätömästä kotimaisesta koivuvanerista. Pikkunalle halua esitellä muitakin mittakaavoja. 1:24 tuolin näet kuvassa oikealla. Paketissa on osat kahteen 1:24 tuoliin. Muu kuvissa näkyvä rekvisiitta ei kuulu pakettiin.

Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Tuolin kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa. Tuolin voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: vahata, lakata, maalata…Kuvan maalatut tuolit olen maalannut akryyliväreillä.

Tuoleista saa hauskoja kalustuksia sekoittamalla eri tyylikausia ja värejä.

Sisältää pienä osia, ei alle 3 v.

Kuvaus

Sydämelliset tuolit 1:24

2 kpl koottavia kotimaisia tuoleja nukkekotiin 1:24

Sydämelliset tuolit 1:24
Etiketti ja ohje kahteen koottavaan pikkutuoliin.

 

Sydämelliset tuolit 2kpl 1:24  ovat kotimaista koivuvaneria ja valmistetaan verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Pienet kiiltävät korostukset hoituu kynsilakalla, jos et halua hankkia isompaa lakkapurkkia.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Sydämelliset tuolit kootaan liimaamalla  erikeepperi tyyppisellä liimalla tai puuliimalla.

Pienet tuolit on hauska lahja  ihan muutenkin vaan vaikka nukekotiharrastusta ei olisikaan. Voit tuunata tuolit valmiiksi hienoksi yllätykseksi tai lähettää kirjeessä pienen askartelutehtävän ystävällesi.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Sydämelliset tuolit/Materiaali

Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun aikaan(Anu: 050 376 5848 -viesti tai whatsup- tai sähköposti gepetto@gepetto.fi). Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Gepetto-koottavat saat varmimmin tilaamalla nettikaupastamme. Käyn myös useissa tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä löydät tietoaa sivulta tavataan täälä. Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea niistä jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Kesällä

osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä.