Taulutelevisio Barbille

9.00

Maltillisen kokoinen kootava talulutelevisio Barbeille.

Koko koottuna 12 x 7 cm korkeus jalkoineen 8.2 cm.

Vaneria voit käsitellä kuten puuta: lakata, vahata, maalata…

Pakettiin kuuluu television koivuvaneriset osat,  ohut pleksi ruudun lasiksi ja ohjelmaksi kuva: Suomen luonto sarjan osa 2. Saimaa.

Paketissa on pieniä osia eli tämä tv setti ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Taulutelevisio Barbille 1:6

Taulutelevisio Barbille
Taulutelevisio Barbille

 

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa TV ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Vaneria voit käsitellä kuten puuta: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista  kokoamisen jälkeen (ennen näytön “lasin ja ohjelman” asentamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme hyrräävät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Jos ajattelit Hankkia tuotteita messuilta tai myyjäisistä. Kannattaa tehdä ajoissa ennakkotilaus, niin teen parhaani, että tuotetta olisi mukana varattunasinulle. Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee.

Ennakkotilaukset teet parhaiten sähköpostilla (gepetto@gepetto.fi) tai puhelimella teksti- tai whatsupviestinä.

Tiedot messuista ja myyjäisistä löydät sivulta tavataan täälä.