Tiskiallaskaappi ja lajitteluroskikset 1:12

15.00

Allaskaappi ja roskikset 1:12

Kuvassa näkyy myös muita kalusteita. Tässä paketissa on Allaskaappi tiskipöytineen ja kaksi lajitteluroskista (BIO ja kaksiosainen). Kansi 6.8×4.9cm, korkeus n.7 cm.
Oville on mukana kangassaranat. Voit käyttää ovia kumminpäin haluat, joko peiliovina(kuvassa) tai toisinpäin laakaovina (sileä).

Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Vaneria voit maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvan kalusteet olen maalannut akryyliväreillä.

Hän askarteli hetken ja pelasti päivänsä !

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Tiskiallaskaappi ja lajiteluroskikset

nukkekodin keittiöön 1:12
Tiskiallaskaappi ja lasiteluroskikset ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteemme ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Koekokoa aina ennen liimaamista. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi)

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .