Tyynyliina “Kannatti Herätä”

26.00

Hyväntuulinen kotimainen tyynyliina “Kannatti herätä”. Koko: n.50×60 cm. Materiaali: 100% puuvillaa. Pesu: 60%

Liina toimitetaan luonnonvalkoisessa kierrätyskartonkisessa pakkauksessa, jossa on sama kuva-aihe teksteineen.

Pakkauksen liinoineen (n. 150 g) voi postittaa  kirjeenä.

Aiheesta on myös ppostikortti.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Liinavaatteet kannattaa ehdottomasti pestä 60 asteessa. Toki voit välillä pestä alemmissakin lämpötiloissa mutta 60 asteen peslämpötila pitää varit ja valkoisen kirkkaana pitkään.

Liinat on kuvittanut ja tekstittänyt Anu Pellinen ne painetaan korkein ekologisin standardein  Aitoossa Printscorpiossa.

Lahja, joka ei jää nurkkiin pölyttymään.

Hyppää mukaan hyvään meininkiin.

 

Kuvaus

Kannatti herätä tyynyliina

tyynyliina

Hyvä lahja aikuiselle ja lapselle. Kuvitus säilyy vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu). Kotimainen Gepetto tyynyliina on pakattu liinan kuvituskuvalla varustettuun luonnonvalkoiseen kierrätyskartonkiseen pakkaukseen,  joka toimii samalla sekä lahjapakkauksena että tarvittaessa kuorena postittaessa.

Paketin voi käyttää askarteluun. Siitä voi tehdä postikortin tai kehystää vaikka pienen taulun. Loppukäyttö sytykkeinä tai kartonkikierrätykseen.
Offsetpaino koteloihimme on Eräsalon kirjapainon käsialaa erasalo Liinat painaa printscorpio

Saatavuus:

Tyynyliinat saat hankittua varmimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Painotalomme Ympäristöohjelma

Klikkaa otsikon linkkiä, jos haluat tutustua paremmin.

SCORPIO ja YMPÄRISTÖ
SANOISTA TEKOIHIN

Pyrimme kaikessa toiminnassamme noudattamaan periaatettamme:

“Kuvittelemme kankaita – jälkiä jättämättä”