Tyynyliina ” Sweet doing nothing ” 50×60 cm pakkauksineen

26.00

Kaunis kotimainen tyynyliina ” Sweet doing nothing ” Koko:n. 50×60 cm. Materiaali: 100% puuvillaa. Pesu: 60 astetta

Liina toimitetaan pakkauksessa, jossa on sama kuva-aihe teksteineen sekä kirje painatus tuotekuvauksineen toisella puolella (kts. vinjettikuva).

Pakkauksen liinoineen (n. 150 g) voi postittaa  kirjeenä.

Nettikaupan kautta voit myös lähettää mukavan yllätyksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Liinat on suunitellut, kuvittanut ja tekstittänyt Anu Pellinen ne painetaan korkein ekologisin standardein Aitoossa Printscorpiossa, pakkaukset Tampereella  Eräsalon kirjapainossa.

Ps. Muista pötkötellä!

Kuvaus

Tyynyliina ” Sweet doing nothing “

” Sweet doing nothing ” tyynyliina  on mieluinen käyttökelpoinen lahja . Silkkipainetut kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu). Kotimainen Gepetto tyynyliina on pakattu kierrätyskartonkiseen pakkaukseen joka toimii samalla sekä lahjapakkauksena että tarvittaessa kuorena postittaessa.

Paketin voi käyttää askarteluun. Siitä voi tehdä postikortin tai kehystää vaikka pienen taulun. Loppukäyttö sytykkeinä tai kartonkikierrätykseen.
Offsetpaino koteloihimme on Eräsalon kirjapainon käsialaa erasalo Liinat silkkipainaa printscorpio

Saatavuus:

Tyynyliinat saat hankittua varmimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme (kokovalikoima).

Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Tapahtumissa tila loppuu meiltä lähes aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Painotalomme ympäristöohjelma

Klikkaa otsikon linkkiä, jos haluat tutustua tarkemmin Printscorpion ympäristöohjelmaan.