UKULELE 1:12

7.00

Ihan paras tämä, tykkää hiiri.

ja mahtuu varmasti käsimatkatavaroihin lentokoneessakin!

Koottava UKULELE nukkekotiin 1:12 on käsittelemätöntä koivuvaneria.  Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat rauhallisesti irti levystä. Liimaa kaikukoppa paikoilleen erikeepperi tyyppisellä liimalla. Halutessasi voit maalata, lakata, vahata… ukulelen kuten minkä tahansa puuesineen.

Pieni ukulele mahtuu hyvin myös katusoittajan taskuun. Pituus n. 5.5 cm leveys n. 1,8 cm. Kaikukoppa n. 8mm.

Koottava UKULELE on hauska lahja musiikin ystävälle ihan muutenkin vaan vaikka nukekotiharrastusta ei olisikaan. Voit tuunata ukulelen hienoksi lahjaksi tai lähettää kirjeessä pienen askartelutehtävän ystävällesi.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Kuvaus

UKULELE  1:12

Ukulele nukkekotiin
Etiketti ja ohje koottavaan ukuleleen 1:12

UKULELE NUKKEKOTIIN 1:12 on kotimaista koivuvaneria ja valmistetaan verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Pienet kiiltävät korostukset hoituu kynsilakalla, jos et halua hankkia isompaa lakkapurkkia.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. UKULELE NUKKEKOTIIN 1:12 kootaan liimaamalla kaikukoppa erikeepperi tyyppisellä liimalla tai puuliimalla soitinosan taakse.

Pieni UKULELE on hauska lahja musiikin ystävälle ihan muutenkin vaan vaikka nukekotiharrastusta ei olisikaan. Voit tuunata ukulelen hienoksi lahjaksi tai lähettää kirjeessä pienen askartelutehtävän ystävällesi.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun aikaan(Anu: 050 376 5848 -viesti tai whatsup- taisähköposti gepetto@gepetto.fi). Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä

osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä.