Glashus 1:12

35.00

Wow, nu finns det ett fantastiskt glashus, ett lusthus, ett växthus, ett yogarum, varför inte  ett hönshus eller ett stall. De sommargästerna kan säkert allt sova där i fågelsången.

Detta paket innehåller delar till ett byggsats-glashus med en höna därpå.

Material: ca. 4 mm björkplywood. Mått ca. cm: Höjd 19,5, innerhöjd högst 17,5, innerhöjd lägst 13. Ytterväggar / sidor 13 cm / gavlar 15,8. Väggar interiör / sidor 12,2 / gavlar 15 cm.

Prova att montera utan lim först. Allmänlimm eller trälim passar bra.

Montera väggarna runt golvet. Det är lämpligt att använda maskeringstejp för att dra åt fogarna. Ta bort tejpen så snart limmet har torkat. Slutligen, installera taket. Om du planerar att måla inneväggar är det lättare att göra det innan du monterar. Jag använder mest akrylfärger för att måla, men du kan lika gärna behandla plywood genom att lacka, färga, färga med träpennor eller … praktiskt taget vad som helst passar med träet. Om du tar ditt glashus ut ur trädgården till älvorna, se till att använda exteriörfärger och/eller fernissor.

Rekvisita på bilderna ingår inte i paketet. Tänk också på att paketet inte är lämpligt för barn under 3 år på grund av smådelar.

Beskrivning

Glashus 1:12

Glashus
Kurragömma. Kaninen har hittat det absolut bästa gömman .
Glashus
Delar – byggsats glashus.