Lasimaja 1:12

42.00

Vau nyt on hieno lasimaja, huvimajaksi, kasvihuoneeksi, joogatilaksi miksei vaikka kanalaksi tai talliksi. Voihan tuossa kesävieraatkin nukkua linnunlaulussa. Tässä paketissa on osat yhteen koottavaan lasimajaan. Kana intti niin kauan, että pääsi myös mukaan pakettiin.

Materiaali:n.4mm koivuvaneria.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Mitat n. cm: Harjakorkeus 19.5 , sisäkorkeus korkeimmillaan 17.5 ,sisäkorkeus matalimmillaan 13. Ulkoseinät/sivut 13 cm /päädyt 15.8. Seinät sisätila/ sivut 12.2/päädyt 15 cm.

Kokeile kokoamista ensin ilman liimaa. Liimaksi käy erikeepperityyppinen yleisliima tai puuliima (erikeepperiä saat meiltä erikokoisissa tuubeissa). Kokoa seinät lattian ympärille. Liitosten kiristämiseen kannattaa käyttää maalarinteippiä. Ota teippi pois heti, kun liima on kuivunut. Asenna viimeiseksi katto paikoilleen.

Jos suunnittelet maalaavasi sisätiloja, kannattaa se tehdä ennen kokoamista. Ulkopuolen maalaisin koottuna, jotta liitoksetkin tulee huomioitua (katto voi tietysti olla vielä irti ulkoseinien maalauksen ajan). Minä käytän vanerikoottavien värittämiseen enimmäkseen akryylimaaleja mutta voit yhtä lailla käsitellä majan lakkaamalla, petsaamalla, väritämällä puukynillä tai … puulle käy käytännössä mikä vaan. Jos viet lasimajan puutarhaan ulos keijuille muista käyttää ulkomaaleja ja/ tai lakkaa.

Kuvien runsaat rekvisiitat eivät kuulu pakettiin.Joogaava ukko on Päivi Variksen käsialaa (Ainon Nukke ja Koti).

Muista myös ettei paketti sovellu alle 3 vuotiaille pienten osien vuoksi.

Kuvaus

Lasimaja 1:12

Lasimaja
Nyt on pikkupupu löytänyt hyvän piilon.
Lasimajan osat
Lasimaja
Ukko ja kisu suunnittelee vetäytyvänsä joogaamaan lasimajaan. Kanan mielestä kaikilla kanoilla on oikeus vetäytyä mieiskelemään aika ajoin.  Joogaava ukko on Päivi Variksen käsialaa (Ainon Nukke ja Koti)