Små fönster ramar för dockshuset

5.00

“Fina fönstreeer för den som seeer och..  nej nej… Fina fönsteer för dom som leeer och seer …nej nej.. Fina ideer för fönsteeer jee jee fönsteer ..oj nej…

Musen försöker komponera en fönsterlåt men har problem med att hitta tråd röd eller blå.

Söta små fönster ramar för dockshuset. Paketet har fyra björkplywood ramar (tjocklek ca 3,8-4 mm) det rektangulära fönstret är ca 2,9 x 3,2 cm, diametern på det runda fönstret är ca 2,9 cm. Använd det som ett falskt fönster eller installera det i ditt eget dockhus.

Innehåller små delar inte för barn under 3 år.

Beskrivning

Små fönster ramar för dockshuset

fönster ramar
Fyra små fönster ramar

Gör så här

Börja med att vika  delarna lungt lös av skivorna. Fönster är fina som de är men om du vill ha färg plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Bearbetning

Börja med att vika delarna lungt lös av skivorna. Montera först utan lim för att observera i vilka punkter limmet behövs. Plywood kan lackas (även med nagellack !), laseras,vaxsas eller målas efter tycke och smak. Jag använder oftast akrylfärger.

Tillverkning

Våra produkter tillverkkar vi  i Finland i vår verkstad i Kangasala. Design, illustrationer och experimentella versioner av produkterna so som laser-cut plywood produkter, egna och anpassade-arbete gör vi också i vår egen verkstad. För allt som trycks (på tyg eller papper) har vi pålitliga samarbetspartners nära oss: Eräsalo tryckeri I Tammerfors och Printscorpio i Aitolahti. Vi har ett urval av hus och möbler i skalorna 1:6 , 1:12 , 1:18 , 1:24 även 1:48.

Miljö

Vår maskiner rullar med grön el. Verkstad ligger i Ekoby I Kangasala, där vi följer ett antal naturbesparande principer.

Filosofi

De flesta av våra produkter är användbara föt lek, DIY eller i vardag. Deras grafik och text är gjorda med hjärta, och syftet är att väcka små och stora leenden och tankar. Vår ide är att bjuda tillbehör för dom som vill njuta av pyssel, resan till slutsatsen och påverka resultatet. Vi säljer inte färdiga varor utan saker att göra och glädjen att crafta. – Rädda ditt huvud, rädda din dag – Använd dina fantasi ock händer!

Tillgänglighet

Netbutik är alltid öppen.Från verkstad (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) kan du också hämta produkterna men kontakta först Anu: 050 376 5848 eller gepetto@gepetto.fi. Återförsäljare du kan se på vår hemsida. En bra ide är att fråga i förväg, alla har inte hela urvalet. Dessutom besöker jag flera dockhusmässor och olika hantverksmässor runt om i Finland och även Sy-Hantverksfestivalen i Älvsjö /Stockholm samt Miniatyrmässor (Miniatyrsällskapet Stockholm) när det är möjligt.