MiniMini Kärry 1:48

5.00

Söpö koottava MiniMini kärry koivuvaneria on koottuna n. 1.8×3.8 cm korkeus on n.1.5 cm. Pyörän halkaisija on n. 1cm pyörät pyörii tietysti !

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti.

Kokoa ensin ilman liimaa havainnoidaksesi kokoamisjärjestyksen ja mihin liimaa tulee laittaa. Erikeepperi tyyppinen yleisliima on hyvä. Vaneria voit halutessasi maalata, lakata, vahata… Itse käytän usein akryylivärejä. Kärry on mielestäni hieno ihan maalaamatta. Paketissa on yhden kärryn osat.

MiniMinit sisältävät pieniä osia eivätkä sovellu alle 3 vuotiaille.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

MiniMini

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä MiniMini ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kärry ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi).

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .