Äiti on Paras T-paita M

19.00

Kuvaus

 Silkkipainettu T-paita luomupuuvillaa M

Äiti on paras T-paita

Silkkipainettu ihanan pehmeä  Höpö ja Söpö T-paita luomupuuvillaa

Äiti on Paras T-paita/Mitat
Noin mitat Äiti on paras T-paitaan

 

Äiti on Paras T-paita on Suomalaista työtä

Anun Suunnittelemat T-paidat painatimme silkkipainolla Print Scorpiossa Aitoossa. 

Pesu ohje/ Äiti on paras T-Paita

Suositeltu pesulämpötila on 40 astetta.

Paidan Koko

Paita on M kokoinen. Tarkempia mittoja löydät kuvasta ylempänä.

Silkkipaino

Silkkipainossa, hienommin sanottuna serigrafiassa ( Ranskalaisperäistä serigrafiatermiä käytetään yleensä taideteosten yhteydessä). Kuvat painetaan kehykseen pingoitetun seulakankaan läpi. Painettava materiaali voi olla esimerkiksi paperia tai kangasata. Painokertojen määrä riippuu kuvan “värikkyydestä” . Valitsimme silkkipainon tekniikana sen kestävyyden, kauniiden sävyjen ja muovittomuuden vuoksi.

Ympäristö

Kuvitus on Höpöä ja Söpöä mutta ympäristöasioissa teemme parhaamme. Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Katso myös painotalomme ympäristöohjelma.

Saatavuus

Paidat ovat noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Paidan saat hankittua helpoimmin  tilaamalla sen nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).