Kaksi koottavaa miniatyyrilelua-Ystävälliset koirat 1:12

6.00

Ystävälliset koirat ovat aina valmiina rientämään apuun: pelastustehtäviin, leikkimään, iloksi ja ystäväksi… Paketissa on osat kahteen koiraan trailereineen sekä vetonarut.

Koottavan miniatyyrilelun,  osat valmistetaan kotimaisesta koivuvanerista Gepeton verstaalla Kangasalla.

Kotimaista vaneria ja suomalaista työtä tietysti! Paketissa on mukana myös vetonarut.

Kun olet nitkutellut osat rauhallisesti irti levystä, tarvitset vielä erikeepperityyppistä yleisliimaa kokoamiseen ja kohta kaksihöpöä ja söpöä lelumäyräkoiraa rullailee trailereillaan.

Mitat: Traileri koottuna renkaineen : pituus n. 2.5 cm , leveys n. 2 cm korkeus  n. 0.8 cm. Koirat n. 2.6 cm (korkeus)x 2.6cm.

Kokoamisohje etiketissä ja tuotekuvauksessa.

Koira tykkää viedä Pikkunallen metsälenkille. Nalle ei kuitenkaan kuulu pakettiin.

Paketissa on pieniä osia. Ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Kaksi koottavaa miniatyyrilelua-Ystävälliset koirat 1:12

Osat koottavaan miniatyyrileluun ystävälliset koirat
Osat koottavaan miniatyyrileluun ystävälliset koirat. Kuvassa trailerin levy on jo nitkuteltu irti. Punainen viiva osoittaa mihin alarivin akselinpidikkeet asennetaan (ulkoreunan neljään koloon). Pakettiin kuuluu myös vetonarut ja akselit.
Ystävälliset koirat-koottava kotimainen miniatyyrilelu
Ystävälliset koirat on koottava kotimainen miniatyyrilelupaketti. Tässä etiketti ja ohje.

Ystävälliset koirat: Kokoaminen ja käsittely

Irroita koirat, renkaat ja trailerit levystä nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Jos haluat maalatatrailerin, kannattaa se tehdä ennen renkaiden asentamista ja kora ennen traileriin liittämistä, jos siitä on tulossa eri värinen kuin alusta.

Vanerille käy kaikki maalit ja käsittelyaineet (öljyt,vahat,lakat) mitä Suomesta löytyy.Itse käytän enimmäkseen akryylivärejä. Sinisen koiran maalasin Akryyliväreillä. Muista myös, että kaikkia vesiliukoisia värejä voi sekoittaa keskenään. Jos sinulla on valkoista akryylimaalia saat siitä hyvin pastelisävyjä sekoittamalla maaliin peiteväriä (akryyimaalin sideaine riittää sitomaan pienen määrän peitevärin pigmenttiä hienosti). Muuten pelkällä peitevärillä värjätyt kohdat kannattaa lakata, öljytä tai vahata, jos arvelet kohteen tulevan kovaan käyttöön tai sitä kosketeltavan märillä sormilla.Maalaamisen jälkeen voitkin jo kiinnittää renkaat: Ensin toinen rengas tasaiseksi leikatun akselitikun päähän, akseli paikoilleen ja toinen rengas toiselle puolelle. Voit lyhentää akselin valmiiksi ennen toisen renkaan liittämistä tai katkaista esimerkiksi terävillä saksilla liittämisen jälkeen. Käytä liimaa renkaiden liittämiseen tarvittaessa, mutta älä liimaa renkaita tai akselia koiraan, ettei niiden pyöriminen esty.

Koottavien Saatavuus:

Saat hankittua koottavat helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  jotain tiettyä tuotetta, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).