Äiti on Paras T-paita XL

19.00

Mur mielestä tämä on ihan paras. Nalle tykkää, että paita saa olla pehmeä ja nätti, vielä parempi,kun on luomupuuvillaa ja hyvä viesti!

T-paitamallin on suunnitellut Anu Pellinen Gepetosta. Paita on painettu Printscorpiossa Aitoossa luomupuuvillaiselle luonnonvalkoiselle T-paidalle silkkipainolla. Ei Muovia!

Tämän paita on XL kokoinen katso mittoja tuotekuvaksesta.

Pesusuositus 40 astetta.

Kuvaus

 Silkkipainettu T-paita luomupuuvillaa XL

Äiti on paras T-paita
Silkkipainettu ihanan pehmeä  Söpö T-paita luomupuuvillaa
Äiti on Paras Y-paita XL
Mitat T-paitaan Äiti on paras

 

Äiti on Paras T-paita on Suomalaista työtä

Anun Suunnittelemat T-paidat painatimme silkkipainolla Print Scorpiossa Aitoossa. 

Pesu/ Äiti on paras T-Paita

Suositeltu pesulämpötila on 40 astetta.

Koko

Paita on XL kokoinen. Tarkempia mittoja kuvassa ylempänä.

Silkkipaino

Silkkipainossa, hienommin sanottuna serigrafiassa ( Ranskalaisperäistä serigrafiatermiä käytetään yleensä taideteosten yhteydessä). Kuvat painetaan kehykseen pingoitetun seulakankaan läpi. Painettava materiaali voi olla esimerkiksi paperia tai kangasata. Painokertojen määrä riippuu kuvan “värikkyydestä” . Valitsimme silkkipainon tekniikana sen kestävyyden, kauniiden sävyjen ja muovittomuuden vuoksi.

Ympäristö

Kuvitus on Höpöä ja Söpöä mutta ympäristöasioissa teemme parhaamme. Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Katso myös painotalomme ympäristöohjelma.

Saatavuus

Tuotteemme ovat noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Paidan saat hankittua helpoimmin  tilaamalla sen nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).