Kaksi Snautseria – miniatyyrilelut

6.00

Tyttö haaveili omasta koirasta. Ei aikaakaan kuin paikalle ilmestyi kaksi söpöä miniatyyri koiraa ja snautserit kysyivät leikitäänkö ?

Näin siinä voi käydä, että unelmasta tulee totta ihan kaksin koirin!

Nämä koottavat snautserit on valmistettu Kangasalla Gepeton verstaalla kotimaisesta koivuvanerista.

Mitat: kootun koiran korkeus n 3.5 cm, pituus 3.5 cm, leveys renkaineen, riippuen haluamastasi akselivälistä n. 1.2 cm

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Hio tai rapsuta kiinnikkeet pois. Koira kannattaa maalata (jos haluat väriä) ennen vetonarun, akselien ja renkaiden asentamista. Kts ohje tuotekuvauksen etikettikuvasta.

Paketti sisältää pieniä osia, joten nämä koirat eivät sovi koottunakaan alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Snautserit – koottava miniatyyrilelu setti

Kaksi snautseria
Etiketti ja ohje kahteen miniatyyrilelu snautseriin. Kuvan snautserit olen maalannut akryyliväreillä.

 

Materiaali

Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista versttaallamme Kangasalla.

Saatavuus Snautserit

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Snautserit-paketti on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.