Rättäri – miniatyyyrilelu

6.00

Koottava rättäri on ollut Pikkunallen toivelistalla pitkään. Nyt se on saatavilla.

Paketissa on osat yhteen kottavaan miniatyyri rättäriin. Renkaat pyörii tietysti! Rättäri huristelee luontoa säästävällä polttoaineella- mielikuvituksella.

Nalle hankki kaksi pakettia, kun ei osannut päättää väriä. Nyt on sitten vielä päätettävä kummalla lähtee kokoontumisajoihin!

Mitat: koottuna  rättäri on n. 4.5 cm, leveys 1 cm, korkeus 1.9 cm.

Materiaali: Kotimaista koivuvaneria.

Kokoaminen:

Nitkuttele aluksi rauhallisesti osat irti levystä, hio tai rapsuta pois pienet kiinnikkeet. Liimaa Rättärin puoliskot yhteen yleisliimalla (esimerkiksi erikeepperi) tai puuliimalla. Purista hetki. Akseleita voit käyttää apuna kohtistukseen liimatessa. Kun liima on kuivunut, maalaa auto, jos haluat väriä. Liitä akselit ja renkaat  sen jälkeen. Kuvien rättäreissä olen käyttänyt akryylivärejä ja maalannut vähällä värillä pensselin lappeella, ettei urat täyty maalista.

Katkaise akselitikku n 9-10 mm pituiseksi ja liitä siihen toinen rengas (lisää liimaa tarvittaessa). Työnnä akseli paikoilleen ja liitä toinenkin rengas. Varo liimaamasta renkaita tai akselia runkoon. Pyörittele renkaita ennen liiman kuivumista (jos olet varmistellut renkaiden pysymistä liimalla).

Mukavia rättäriaskarteluhetkiä!   t: Anu ja Pikkunalle

Tämä koottava ei sovellu alle 3 vuotiaille – siinä on liian pieniä osia.

 

 

Kuvaus

Rättäri – miniatyyyrilelu

vau
Vaude nyt on rättärit laittautuneet hienoiksi.
koottava rättäri Gepetto
Osat/ miniatyyri rättäri. Pakettiin kuuluu lisäksi akselitikut.

Käsittely

Rättäri on mainio askartelutehtävä sen osat voit käsitellä kuten puuesineen eli käytännössä miten vaan! Voit lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Käytämme kotimaista koivuvaneria.

Saatavuus

Rättäri-paketti on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).