Postikortti “Ajattomia aamuja” (123)

1.20

Postikortti (123) “Ajattomia aamuja ” Kuvan maalasi ja tekstit keksi  Anu Pellinen.  Aiheesta on  tyynyliina. Painettu Suomessa.

 

Kuvaus

Gepetto postikortti  “Ajattomia aamuja”

Tekstillä : Hyviä tuulia – kauniita unia – reippaita tyrskyjä – ajattomia aamuja – kiireettömiä päiviä – hienoja haaveita.

Gepetto postikortit offsetpainetaan

Tampereella Eräsalon kirjapainossa. Erinomaisen painojäljen ansiosta offsetpainotekniikka soveltuu korkealaatuisiin painotuotteisiin.

Eräsalon kirjapaino ottaa ympäristöasiat tosissaan:
Huomioimme ympäristöasiat
Olemme sitoutuneet vastuulliseen ympäristösuojeluun yritystoiminnassamme ja meillä on valmiudet ISO 14000 -ympäristöjärjestelmän edellyttämään toimintaan.

Huomioimme ympäristöasiat esimerkiksi tiedottamalla ja kouluttamalla henkilökuntaamme, toimittamalla jätteet asianmukaiseen jälkikäsittelyyn sekä vähentämällä käytettyjen kemikaalien määrää. Käytämme liuotinvapaita painovärejä sekä pesuaineita. (Teksti on poiminta Eräsalon kirjapainon sivuilta www.eräsalon kirjapaino.fi)

Korttien tekstit ja kuvitus

ovat Anu Pellisen käsialaa. Kuvat on maalattu pääasiassa sekatekniikalla jossa on käytetty Akryylivärejä, guassia ja öljyä. Osasta korttiaiheita löytyy myös taittokortti ja tai tyynylina. Tästäkin kortista on tyynyliinamalli samalla tekstillä mutta hieman erilaisella kuvalla.