AUTOTALLI tai GARAGE pikkuautoille

5.00

Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !!!

Tyylikäs koottava autotalli (1kpl) pikkuautoille käsittelemätöntä koivuvaneria. Tallissa on tilaa kahdelle pikkuautolle . Ajoaukon korkeus on 4,2 cm. Leveyttä ajoaukolla on 6.7 mm . Tallin sisätilan korkeus on 5 cm, otsalautoineen korkeus on 8.5 cm. Sisätilan leveys ja syvyys on 7.3 cm, syvyys.

Tallin voit vahata, maalata tai värittää vaikka tusseilla. Mikä puulle käy käy myös vanerille. Etikettikuvan väritetyn autotallin olen värittänyt vahaamalla. Ruskea talli on ensin maalttu ruskealla ja viimeistelty metallivahalla.

Autot kuvissa eivät kuulu pakettiin.

Iloisia askartelu hetkiä. Sisältää pieniä osia. Ei alle 3 vuotiaille.

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

PIKKUAUTOTALLI

Koottava PIKKUAUTOTALLI (1kpl) pikkuautoille käsittelemätöntä koivuvaneria. Tallissa on tilaa kahdelle autolle . Ajoaukon uusi korotettu korkeus on 4,2 cm. Leveyttä ajoaukolla on 6.7 mm . Tallin sisätilan korkeus on 5 cm, otsalautoineen korkeus on 8.5 cm. Sisätilan leveys ja syvyys on 7.3 cm, syvyys. Tallin voit vahata, maalata tai värittää vaikka tusseilla. Mikä puulle käy käy myös vanerille.

Autot kuvissa eivät kuulu pakettiin. Tässä mallissa on uusi korotettu ajoaukko, vanhaa matalampaa tekstillä AUTOTALLI saa vielä edullisesti niin kauan kuin varastoa on.

HUOMIO HUOMIO ! Tallin saa joko tekstillä GARAGE tai AUTOTALLI mainitse asiakkaan huomioissa kummalla tekstillä haluat.

Aloita

Autotalli pikkuautoille
Koottu ja maalattu autotalli.

kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levyistä rauhallisesti. Kokoa autotalli kertaalleen ilman liimaa ja huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä. Kootessa käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

Autotalli on mahdollista käsitellä kuten puuesine: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille

Gepetto kaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten Autotalli ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Koottavat ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Koneeme käyvät ekosähköllä

Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus (toimiva sellainen) sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälähttps://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/ .