Barbin Kustavilainen Kukkapöytä

10.00

Tuunattavaa!

Barbin Kustavilainen kukkapöytä paketista saat hienon telineen kukille tai koriste-esineille.

Koko: kansi 4.8×4.8 cm korkeus 12 cm.

Kokoaminen ja käsittely:

Aloita nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Hio pienet kiinnikket pois ja koekokoa ennen kokoamista liiman kanssa. Liimaksi käy erikeepperityyppinen yleisliima tai puuliima. Pikaliimoja tai kuumaliimaa en suosittele tähän hommaan.

Maalaa,lakkaa,vahaa, petsaa…Vanerille käy kaikki maalit ja käsittelyaineet (öljyt,vahat,lakat) mitä Suomesta löytyy.Itse käytän enimmäkseen akryylivärejä. Muista myös, että kaikkia vesiliukoisia värejä voi sekoittaa keskenään. Jos sinulla on valkoista akryylimaalia saat siitä hyvin pastelisävyjä sekoittamalla maaliin peiteväriä (akryyimaalin sideaine riittää sitomaan pienen määrän peitevärin pigmenttiä hienosti).

Paketissa on pieniä osia. Ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Barbin Kustavilainen Kukkapöytä

Kustavilainen kukkapöytä
Osat kustavilaiseen kukkapöytään

Tuunattavaa!

Barbin Kustavilainen kukkapöytä paketista saat hienon telineen kukille tai koriste-esineille. Maalaa,lakkaa,vahaa, petsaa…

Materiaali: Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Saatavuus

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Tuotteet on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Ympäristö/ Barbin Kustavilainen Kukkapöytä

Omat koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita

Vanerinvalmistajamme: https://koskisen.fi/
Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.
Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.