Barbin Sähkökitara 1:6

12.00

Tämä makee koottava sähkökitara on käsittelemätöntä kotimaista koivuvaneria. Varsinainen aare Barbille.

Mitat: Kitaran koko pitus on n. 17 cm leveys 5,5 cm.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Liimaa kaikukoppa soittimen taakse. Käytä kootessa erikeepperi tyyppistä liimaa, puuliimakin käy mainiosti.

Kitaran voit halutessasi lakata, vahata, tai maalata… Itse käytän useinmiten akryylimaaleja ja maalaan kokoamisen jälkeen.

Jos haluat, lähetämme tämän mainion askartelutehtävän suoraan ystävällesi ilman erillisiä kuluja. Laita silloin ystäväsi osoite toimitusosoitteeksi ja kirjoita asiakkaan huomiot osaan viesti ystävälle, jos haluat.

Mukavia askarteluhetkiä !

 

Kuvaus

Barbin Sähkökitara 1:6

Koivuvaneriset osat koottavaan sähkökitaraan valmistetaan  verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Osat ovat käsittelemättömiä viimeistelyhiomista lukuunottamatta. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Käsittely

Voit käsitellä kitaran kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…tai vaikka petsata. Itse käytän yleensä akryylivärejä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verkkokauppa on auki. Myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.  Verkkokaupan lisäksi meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Jos ajattelit Hankkia tuotteita messuilta tai myyjäisistä. Kannattaa tehdä ajoissa ennakkotilaus, niin teen parhaani, että tuotetta olisi mukana varattunasinulle. Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee.

Ennakkotilaukset teet parhaiten sähköpostilla (gepetto@gepetto.fi) tai puhelimella teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848.

Tiedot messuista ja myyjäisistä löydät sivulta tavataan täälä.