Nukkekodin Kaakeliuuni 1:12 malli hieno

16.00

Koottava kaakeliuuni on valmistettu koivuvanerista Gepeton verstaalla. Kaunis setti sisältää yhden uunin osat (kuvan keijut eivät kuulu pakettiin). Uunin korkeus on n. 18 cm syvyys n. 4.6 cm ja leveys n. 7.6 cm. Luukut on kuvioitu kauniisti mutta ne eivät ole aukeavat. Kokoamiseen tarvitset liimaa, esimerkiksi EriKeeperiä (jota saat myös meiltä)  puuliima ja puuta liimaavat askarteluliimat käyvät myös.

Vaneria voit käsitellä “vaikka miten”: maalata, lakata ,petsata, lakata…. Itse käytän useinmiten akryylivärejä kuten kuvan uunissa. Koristeurat ja kaakelien saumat jäävät näkyviin kun maalaat niiden yli pensselin lappeella (ei liikaa maalia) useamman kerroksen. Maalipinta on muutenkin pääsääntöisesti kauniimpi ja kestävämpi usealla ohuella kerroksella toteutettuna kuin yhdellä paksulla.

Sisältää pieniä osia. Ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava Nukkekodin Kaakeliuuni

Kaakeliuuni nukkekotiaskarteluun 1:12

Kaakeliuuni
Etiketti ja ohje koottavaan kaakeliuuniin

Kaakeliuuni kaipaa liimaa pysyäkseen ruodussa. Kokoa kertaalleen ilman liimaa huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä. Käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

Kaakeliuunin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Gepetto tuotteet

Gepetto vanerituotteet ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .