Jeesusvauva, Maria ja Joosef

4.00

Koottavat koivuvaneriset hahmot seimiasetelmaan. Tähän pakettiin kuuluu osat Jesuusvauvaan seimineen sekä Maria ja Joosef hahmot.

Osat Jeesusvauva, Maria ja Joosef pakettiin on valmistettu Kangasalla Gepeton verstaalla koivuvanerista.

Aloita nitkuttelemalla osat irti vanerista rauhallisesti. Jos haluat voit liimata hahmot pysyvästi jalustaansa. Käytä silloin erikeepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa.

Kuvan hahmot olen maalannut akryyliväreillä. Vaneria voit käsitellä halutessasi kaikilla puulle sopivilla käsittelyillä: maalit, lakat, petsit, vahat, värikynät…

Sisältää pieniä osia ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Tuotetunnus (SKU): 5 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Jeesusvauva, Maria ja Joosef

Mitat koottaviin seimen hahmoihin
Päämitat paketin hahmoille

Saatavuus:

Seimikuvaleman hahmot saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  jotain tiettyä tuotetta, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).