Kustavilainen yöpöytä 1:12

8.00

Koottava Kustavilaistyylinen yöpöytä käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin (kansi n. 2.9×3.3 cm korkeus n. 5,2 cm)

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Pöydän kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa. Paketissa on mukana kangassarana, jolla oven voi saranoida (lähinnä aukeavan näköiseksi ! oven aukaiseminen oikeasti sujuvasti tässä mallissa toisin kuin muissa Gepeton koottavissa kaapeissa ja lipastoissa voi olla vaikeaa koska en halunnut pieneen kaappiin joka kustavilaisena todennäköisesti maalataanvaaleaksi isoa käyntivaraa tummine varjoineen).

Pöydän voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvan pöydän olen maalannut akryyliväreillä. Rekvisiitta ei kuulu pakkaukseen. Koristekaiverrukset olen tässä jättänyt maalaamatta . Tällöin maalataan siveltimen lappeella melko vähällä ja kuivalla maalilla. Ne voi myös maalata kuten pikkupöydässä vinjettikuvassa.

Klikkaa kuvia, näet paremmin. Vinjettikuvissa yöpöytä sängyn vieressä Kustavilaisessa roomboxissa sekä peilipöytä maalausmalliksi.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Kustavilainen yöpöytä

koottava kotimainen

Kustavilainen yöpöytä on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kustavilainen yöpöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperiä, jota saat myös meiltä) tai puuliimaa. Pöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kaiverretut koristekuviot saat jäämän korostetusti näkyviin kun maalaat niiden yli niin ettei pensselissä ole liikaa eikä liian vetistä maalia. Kaiverruskuviot näkyvät kyllä vaikka maalaisit ne “umpeen” mutta ei niin korostetusti. Kts. Kustavilainen pikkupöytä vinjettikuvassa: Kuvassa peilin kuviot on maalattu” umpeen” pöydän “yli”.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .