Joulukortti 136 Rakas Joulu

1.20

Kortin originaali  ja teksti ovat Anu Pellisen käsialaa. Aiheesta on myös hurmaava tyynyliina hieman erilaisella kuvalla (vinjettikuvassa).

Kortti on offsetpainettu Suomessa. Se on tavallisen kortin levyinen pystykortti, korkeus n 13 cm.

Originaalin olen maalannut Akryyliväreillä. Kortit ovat huomioitani/pohdintoja arkisesta elämästä, josta löytyy ihmeitä ja iloa, kun vähän pintaa raaputtaa.

Klikkaa kuvaa (kerran) näet paremmin.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Gepetto Joulukortti  “Rakas Joulu”

Gepetto postikortit myös asioilla on taipumus järjestyä kortti offsetpainetaan Tampereella Eräsalon kirjapainossa. Erinomaisen painojäljen ansiosta offsetpainotekniikka soveltuu korkealaatuisiin painotuotteisiin.

Myös Eräsalon kirjapaino ottaa ympäristöasiat tosissaan:

Huomioimme ympäristöasiat

Olemme sitoutuneet vastuulliseen ympäristösuojeluun yritystoiminnassamme ja meillä on valmiudet ISO 14000 -ympäristöjärjestelmän edellyttämään toimintaan.

Huomioimme ympäristöasiat esimerkiksi tiedottamalla ja kouluttamalla henkilökuntaamme, toimittamalla jätteet asianmukaiseen jälkikäsittelyyn sekä vähentämällä käytettyjen kemikaalien määrää. Käytämme liuotinvapaita painovärejä sekä pesuaineita. (Teksti on poiminta Eräsalon kirjapainon sivuilta www.eräsalon kirjapaino.fi)

Korttien tekstit ja kuvitus ovat Anu Pellisen käsialaa. Kuvat on maalattu pääasiassa sekatekniikalla jossa on käytetty Akryylivärejä, guassia ja öljyä. Osasta korttiaiheita löytyy myös taittokortti ja tai tyynylina.