1000 lakes – käsilaukku ja kaksi kassia 1:12 malli “1000 järveä”

10.00

Vanerinen postikortti, josta voit koota kaksi kassia ja käsilaukun. Vieläpä kaksi kukkaakin on mukana !

Käsilaukku ja kaksi kassia- malli “1000 järveä” on mainio pieni askartelu yllätys. Vieläpä Suomessa tehty suomalaisesta koivuvanerista !

Tämä kassimalli “1000 järveä” on kala-kuvioitu (verkkokuosi tai suomukuosi katsojan mukaan) Nuoli osoittaa 1000-järveä mallia. Käsilaukku etualalla vasemmalla on kaikissa malleissa sama. Koottujen kassien kuvassa on mukana myös muita malleja-paperiruusut eivät kuulu korttiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

1000 lakes- Käsilaukku ja kaksi kassia 1:12 vanerikortti kotimaista koivuvaneria

1000 lakes
Postikortti 1000 lakes

Käsilaukku ja kaksi kassia- malli “1000 järveä” on mainio pieni askartelu yllätys. Vieläpä Suomessa tehty suomalaisesta koivuvanerista !

Kotimaisuus ja ympäristö

Helppo päätös oli se että tuotteemme valmistetaan Suomessa, joko verstaassamme Kangasalla tai kotimaisten yhteistyökumppaniemme toimesta. Omat koneemme toimivat ekosähköllä ja materiaalivalinnoissa pyrimme  kestäviin ratkaisuihin sekä laadullisesti, että ympäristön kannalta.

Filosofiaa

Tuotteet,  kuvitukset ja tekstit on tehty sydämellä, tavoitteena herättää pieniä ja suuria hymyjä ja ajatuksen hyrähdyksiä.

Nukkekodeista ja kalusteista

Nukkekodeissa ja kalusteissa haluamme tarjota tekemistä/ tekemisen iloa ei pelkkiä tavaroita. Jos onnistumme mahdollistamaan mukavan oman tai yhteisen askarteluhetken, olemme mielestämme onnistuneet. Valmistamme kotimaiset koottavien nukkekotien runkopaketit omassa verstaassa Kangasalla kotimaisesta koivuvanerista.   Valikoimissamme on koottavia nukkekoteja ja kalusteita mittakaavoissa 1/6, 1/12, 1/18 ja 1/24 sekä 1/48.

Askartelusta :

Pelasta pääsi, pelasta päiväsi – käytä käsiäsi !

Mainio suomenkielen sana käsittää kertoo jo paljon siitä miten olennainen asia ihmisen ymmärrykselle ja toiminnalle käsillä tekeminen on. juhlallisesti käsityön, taidekäsityön ja taiteen merkityksestä on tehty hyviä tutkimuksia, jotka vahvistavat suomenkielen nerokkaasti sanoittaman totuuden.Lainattu teksti(quotation): Arts and crafts provide a platform for the kids to create new things. It makes them think differently and to innovate. The ability to solve problems the kid encounters while taking up a project work promotes creativity. In short arts and crafts will make your kids more resourceful and versatile. Oma lisäys (My remark) : Counts adults too !