Kaunis nukkekodin sermi 1:12 (4 elementtiä)

16.00

Utelias lammas haluaisi tietää mitä keijut palaveeraa sermin suojissa.

Tässä paketissa on osat kauniiseen  sermiin, joka koostuu neljästä elementistä (kuvissa koottuna  kolme elementtinen) .  Yhden elementin leveys on n. 4 cm ja korkeus n.12.8 cm. Materiaali on n. 2 mm vahvuista kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria. Mukana on myös saranamateriaalia lehtisarana vaihtoehtoa varten.  Kuvauksessa lisää infoa saranoinnista.

Liimaa tarvitset,  jos päädyt lehtisarana vaihtoehtoon. Erikeepperiä voit tilata myös meiltä.

Vaneria voit halutessasi käsitellä kuin puuta, eli käytännössä miten vaan ! Kuvissa olen käyttänyt akryylivärejä (ja metallivahaa). Vaneria voit lakata, petsata, maalata, vahata, öljytä…värittää puukynillä, tusseilla jne.

Paketti sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle kolmivuotaiaille. Näppäryydestä ja askartelukokemuksesta riippuen kokoamiskaveria saranointin saattaa kaivata  alle kouluikäisetkin.

Iloisen sermi-askarteluyllätyksen voit myös lähettää suoraan ystävällesi syöttämällä ystäväsi tiedot toimitukseen. Kirjoitan myös viestin mukaan, jos haluat. Toivomasi viestin voit kertoa lisätietoja kentässä.

Kuvaus

Kaunis nukkekodin Sermi (alla olevasta kuvasta poiketen) neljällä elementillä!

Ihana aamu hyräilee nudistineiti ja miettii mukavia.

Saranointi veihtoehto-lehtisaranaSaranointia voit kokeilla ennen lopullista päätöstä esimerkiksi maalarinteipillä. Yllä olevassa kuvassa olen asentanut teipin lehtisaranatyyppisesti. Huomioi, että tämä saranointitapa määrittelee sermin osien taittumissuunnan. Jos haluat kaarevaksi taittuvan sermin, laita lehtisaranat samoin päin kummassakin taitteessa. Jos haluat sermin asettuvan z muotoon, vaihda toisessa elementissä lehtisaranat aukeavaksi toiseen suuntaan.

Saranoinnin voit toteuttaa myös sermin värin mukautuvalla rulla tai metallilangalla. Tällainen sidottu sarana mahdollistaa sermin elementtien kääntymisen kumpaankin suuntaan. Tässä paksu villalanka vain esimerkin näkyvyyden vuoksi.

Gepetto tuotteet

Gepetto vanerituotteet ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .