Keiju ja Yksisarvinen Poni

8.00

Koottava käsittelemättömästä koivuvanerista valmistettu hyväntuulinen setti: Yksisarvinen Poni ja Keiju.

Kukapa ei tykkäisi ratsastaa yksisarvisella hihkaisi keiju ja lensi yksisarvisen poninsa kanssa puuhun asti!

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä rauhallisesti. Käytä kokomaiseen yleisliimaa, esimerkiksi EriKeepperiä. Kokoaminen kannattaa aloittaa Ponista , ettei malttamaton keiju ole tiellä koko ajan (jalaton osa keskelle, jalalliset osat kaiverrukset ulospäin molemmin puolin keskiosaa).

Kuvan keijut ja ponit olen maalannut akryyliväreillä. Vaneria voit käsitellä “millä vaan” – maalata, lakata, vahata, värittä puukynillä, päällystää koristepapereilla…. Käytä osista ylitse jäävää levyä kokeiluihin.

Mukavia heppahetkiä !

Paketti sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle kolmivuotaiaille. Näppäryydestä ja askartelukokemuksesta riippuen kokoamiskaveria kaipaa todennäköisesti alle kouluikäisetkin.

Poni sarvineen on n. 5.4 cm korkea. Turvasta hännän päähän n.7.7 cm. Keiju on n. 4 cm korkea ja on mitoitettu ratsastamaan ponilla.

Vinjettikuvassa näet myös “Keiju ja Keppihevonen” paketin tyypit retkellä (eivät kuuluu tähän pakettiin)

Kuvaus

Keiju ja Yksisarvinen poni

Yksisarvinen Poni ja Keiju valmistetaan koivuvanerista verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä . Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .