Liesituuletin ja maustehylly 1:12

6.00

Koottava Liesituuletin 1:12
Käsittelemätöntä koivuvaneria

Kuvassa näkyy myös muita kalusteita ja rekvisiittaa, jotka eivät kuulu pakettiin. Tässä paketissa on Liesituulettimen osat Kansi n.4×2.6cm, korkeus n.5.2 cm.

Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Vaneria voit maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvan kalusteet olen maalannut akryyliväreillä.

” Hän askarteli hetken ja pelasti päivänsä ! ”

Klikkaa kuvia, näet paremmin.
Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Liesituuletin ja maustehylly

Liesituuletin
Liesituuletin ja maustehylly on kuvassa saanut jo hyllyt täyteen maustepurkkeja, ne eivät kuulu pakettiin.

 

nukkekodin keittiöön 1:12
Liesituuletin ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteemme ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Koekokoa aina ennen liimaamista. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi)

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .Koottava Kustavilaistyylinen sänky käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin.