Nukkekodin Keinuhevonen 1:24

6.00

Kuvassa oikealla keinuhevonen 1:24 vasemmalla 1:18.

Paketissa on osat yhteen koottavaan keinuhevoseen.

Materiaali on käsittelemätöntä koivuvaneria nukkekotiin. Mitat: Säkäkorkeus n. 2,3 cm, koko korkeus n. 3,2 cm, jalas 4 cm, leveys 1 cm.

Aloita nitkuttelemalla palat rauhallisesti irti levystä. Käytä kootessasi puuliimaa tai  erikeepperi tyyppistä yleisliimaa.

Vartalo-osa (sis. vartalo, häntä ja pää/harja) tulee kylki-jalas osien väliin . Levitä erikeepperi tyyppistä liimaa vartalo-osan molemmin puolin sekä vatsassa olevaan uraan (satulanauhapalalle). Katso ettei kuolainten reiän kohtaan tule liimaa. Liitä kylkiosat, vartalo-osa ja satulanauhapala. Tarkista asemointi ja purista hetki (sormin riittää).

Jos haluat, voit tehdä kuolaimet ohuesta metallilangasta tai pujottaa suoraan ohjakset paikoilleen ilman kuolaimia . Kuolaimet ja ohjakset eivät kuulu pakettiin.

Käsittelemättäkin kauniin keinuhepan voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Vinjettikuvassa on myös keinuhevonen 1:18.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

NUKKEKODIN KEINUHEVONEN 1:24

käsittelemätöntä koivuvaneria.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti.
Käytä kokoamiseen pientä määrää erikeepperi tyyppistä liimaa. Nukkekodin keinuhevonen on mahdollista käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: lakata, vahata, maalata…

Sisältää pieniä osia. Ei alle 3v.

Gepeton koottavat valmistetaan omalla vertaallamme Kangasalla. Konemme hyrräävät ekosähköllä.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .