Koottava Pinnasänky 1:24

6.00

Paketissa on osat pieneen koottavaan pinnasänkyyn mittakaavassa 1:24

Materiaali on kotimaista koivuvaneria. Mitat: Korkeus 3,3 leveys 2,7 pituus 4.4 cm (ulkomittoja).

Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Sängyn kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Pinnasängyn käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvan sängyn olen maalannut akryyliväreillä.

Petivaatteet eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava pinnasänky 1:24

Gepeton koottavat valmistetaan omalla vertaallamme Kangasalla. Konemme hyrräävät ekosähköllä.

”Hän tuli kotiin, askarteli hetken ja pelasti päivänsä”

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus (toimiva sellainen) sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .