KEINUTUOLI Barbille 1:6

18.00

Barbille KEINUTUOLI !

Barbi on halunnut keinutuolia jo pitkään. Kotimainen pitää olla myös tietysti. Onneksi Gepettolta löytyi hieno koottava juuri sopivasti Barbin koossa .

Mitat:Leveys n. 7.7 cm, syvyys n. 18,5 cm, selkänojan korkeus lattiasta n. 17 cm.

Rekvisiitat eivät kuulu pakettiin. Nojatuolin löydät tarvittaessa sivuiltamme.

Paketissa on yhden keinutuolin käsittelemättömät osat.Osat ovat kotimaista koivuvaneria .

Barbi halusi maalata tuolin akryylimaaleilla  ja laittoipa kukka päälisen istuimeen decoupage tekniikallakin. Toisessa kuvassa näet myös Barbin nojatuolin. Ai niin Barbi pyysi vielä kertomaan, että keinutuolin voi myös lakata, petsata tai vahata – käytännössä käsitellä miten tykkää- vaneri on siitä mainio materiaali.

Voit lähettää verkokauppamme kautta KEINUTUOLIN suoraan ystävällesi ilman postikuluja. Lisäämme halutessasi viestisi mukaan toimitukseen.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

KEINUTUOLI vaikka BARBILLE 1:6

Keinutuoli Barbille
Etiketti ja ohje Barbin keinutuolille.

 

KEINUTUOLI Barbille koottavan osat ovat kotimaista koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla (kaikki maalit käy!). Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa KEINUTUOLI ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi. TUOLIN voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä. Maalarinteipistä on apua kootessa.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Jos ajattelit Hankkia tuotteita messuilta tai myyjäisistä. Kannattaa tehdä ajoissa ennakkotilaus, niin teen parhaani, että tuotetta olisi mukana varattunasinulle. Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee.

Ennakkotilaukset teet parhaiten sähköpostilla (gepetto@gepetto.fi) tai puhelimella teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848.

Tiedot messuista ja myyjäisistä löydät sivulta tavataan täälä.