Barbin nojatuoli 1:6

16.00

Hauska askartelutehtävä Barbille ja Nallelle. Tuolin leveys on n. 7.7 cm, syvyys n. 11,5 cm, selkänojan korkeus lattiasta n. 17 cm. Rekvisiitat eivät kuulu pakettiin.

Voit lähettää verkokauppamme kautta TUOLIN suoraan ystävällesi ilman postikuluja. Lisäämme halutessasi viestisi mukaan toimitukseen.

Kuvassa on myös pakettin kuulumaton Barbin keinutuoli. Sen löydät myös kaupastamme.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

BARBIN NOJATUOLI  1:6

 

Barbin Nojatuoli
Etiketti ja ohje Barbin nojatuoliin.

 

Kokoaminen

Aloita Barbin nojatuolin kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa tuoli ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Nojatuolin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä. Kuvan nojatuolin “kukka-kangas verhoilun” toteutin decoupage tekniikalla.

Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).