Mini-Seimi 1:48

12.00

Hurmaava pieni Kotimainen MINI -Seimi- yllätyshuone tarvikepaketti pikkuseimiasetelmaan, joka mahtuu tulitikkurasiaan (aski kuuluu pakettiin). Osat ovat käsittelemätöntä suomalaista koivuvaneria. Valmistamme paketin verstaallamme Kangasalla.

Tarvike paketissa on: osat Seimitalliin (seinät ,katto ja lattia- koottuna n. 4.2×6.5 cm, syvyys n. 2.2 cm) sekä kuvassa näkyviin hahmoihin ja Jeesusvauvan pikku seimeen + sopivan kokoinen aski.

Kun kokoat tikkuaskiin et tarvitse liimaa, jos kuitenkin haluat koota setin pysyvästi käytä erikepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa. Kuvan seimen hahmot olen maalannut akryyliväreillä. Vaneria voit värjätä maalaamalla, lakkaamalla, vahoilla, värittää puukynillä, tusseilla…

MiniMinit ovat tosi pieniä. Tämä paketti ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Askartelun iloa
t: Anu

ps. paketin voit lähettää ilman erillisiä kuluja suoraan ystävällesi. Valitse tilauksen lopussa toimitus eri osoitteeseen tai kerro asiakkaan huomiot kohdassa haluamasi toimitusosoite ja terveiset.

Kuvaus

Mini-Seimi

Etiketti ja ohje Mini-Seimeen

Koottava Mini-Seimi kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria. Aloita  kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Kokeile ensin ilman liimaa. Kun liimaat, käytä yleisliimaa esim erikeepperiä tai puuliimaa.Vaneria voit maalata vahata lakata.. itse käytän usein akryylimaaleja.

Saatavuus:

Yllätyshuoneet askeineen saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä

.Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. En yleensä pidä koruaihioita mukana messuilla. Jos haluat hakea  koruaihioita tai jotain muuta tiettyä tuotetta, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Askartelun iloa : )
t: Anu/ www.www.gepetto.fi