Kustavilainen nojatuoli nukkekotiin 1:12

9.90

Koottava Kustavilaistyylinen nojatuoli  käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Tuolin kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Tuolin voit  käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Verhoilemalla ja maalaamalla voit muokata nojatuolista erilaisia versioita.

Vinjettikuvissa myös muita Gepeton kustavilaisia kalusteita. Kankaat ei kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen

Kustavilainen nojatuoli nukkekotiin 1/12

Gepetton Kustavilainen nojatuoli  on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuoli on käsittelemätön viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa nojatuoli ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Tuolin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolin, verhoile kansi erikseen ja maalaa muut osat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 14v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .