Kustavilainen pöytä 1:18

5.00

Paketissa on osat yhteen kauniiseen kootavaan pöytään käsittelemätöntä koivuvaneria. Korkeus n. 4 cm kansi n. 4.2×6.4 cm

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa pöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi).

Pöydän voit  käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kuvan pöydän olen maalannut akryyliväreillä.

Sisältää pieniä osia-  ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Kustavilainen pöytä 1:18

Koottavan kotimaisen kustavilaisen pöydän osat on valmistettu Kangasalan verstaallamme laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja kantta hienolla hiekkapaperilla.

Kokoaminen

Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi.Pöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kuvan pöydän olen maalannut akryyliväreillä.

Tipu tykkää telineestä mutta ei kuulu pakettiin.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Kalustepaketit saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. En yleensä pidä koruaihioita mukana messuilla. Jos haluat hakea  koruaihioita tai jotain muuta tiettyä tuotetta, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).