Kustavilainen sänky 1:12

10.50

Hieno koottava Kustavilaistyylinen sänky käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Sängyn kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa. Peitto ei kuulu pakettiin.

Sängyn voit  maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvan sängyn olen maalannut keltaokralla murretulla valkoisella (akryyliväri). Koristekaiverrusten yli olen maalannut siveltimen lappeella melko kuivalla maalilla (ei lisättyä vettä). Kaiverrukset voi myös maalata silloinkin ne näkyvät (kunhan ei maalaa ihan täyteen maalia). Näin olen maalannut  viimeisesen vinjettikuvan pikkupöytä peilin alla.

Vaihtelemalla peittoja ja väritystä saat sängystä omanlaisesi.

Klikkaa kuvia, näet paremin. Vinjettikuvissa sänky maalaamattomana Kustavilaisessa roomboxissa ja pikkupöytä (maalausmalliksi) tuolin ja peilin kanssa.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen

kustavilainen sänky 1:12

Gepetto kustavilainen sänky on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoamine

n nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa sänky ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Sängyn voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kaiverretut koristekuviot saat jäämän korostetusti näkyviin kun maalaat niiden yli niin ettei pensselissä ole liikaa eikä liian vetistä maalia. Kaiverruskuviot näkyvät kyllä vaikka maalaisit ne “umpeen” mutta ei niin korostetusti. Kts. Kustavilainen pikkupöytä vinjettikuvassa: Kuvassa peilin kuviot on maalattu” umpeen” pöydän “yli”.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .