Kustavilainen ruokapöytä 1:12

7.50

Koottava Kustavilaistyylinen Ruokapöytä (n.6x11cm korkeus n. 6 cm) käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Pöydän kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa tai puuliimaa.

Pöydän voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvan pöydän olen maalannut akryyliväreillä. Kuvassa myös Kustavilaiset tuolit , malli Larsson (löytyy valikoimistamme), pilkahtaa siellä kustavilainen lipastokin taustalla.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava Kustavilainen ruokapöytä 1:12

Kustavilainen pöytä nukkekotiin
Kustavilainen pöytä ja tuoli malli Larsson. Kuvassa koottuna ja maalattuna akryylivärillä. Kuvan keinuheppa löytyy valikoimistamme se on mittakaavassa 1:18.
Nukkekodin kustavilanen pöytä
Etiketti ja ohje koottavaan kustavilaiseen pöytään 1:12

Nukkekodin ruokapöytä on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa pöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi, jota saat myös meiltä) tai puuliimaa. Pöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kaiverretut koristekuviot saat jäämän korostetusti näkyviin kun maalaat niiden yli niin ettei pensselissä ole liikaa eikä liian vetistä maalia. Kaiverruskuviot näkyvät kyllä vaikka maalaisit ne “umpeen” mutta ei niin korostetusti.  Kuvan pöydässä köytin tekniikaa useamman kerran ohuesti ohentamattomalla maalilla siveltimen lappeella.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .