Kustavilainen ruokapöytä 1:12

7.50

Koottava Kustavilaistyylinen Ruokapöytä (n.6x11cm korkeus n. 6 cm) käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Pöydän kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Pöydän voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvan pöydän olen maalannut akryyliväreillä. Kuvassa myös Kustavilainen tuoli , malli Larsson. Koristekaiverrukset olen tässä maalannut, ne voi myös jättää maalaamatta. Tällöin maalataan siveltimen lappeella melko vähällä ja kuivalla maalilla. Kts. vinjettikuvan peili (maalattu “umpen”)pikkupöytä (maalattu “yli”).

Klikkaa kuvia, näet paremmin. Vinjettikuvissa pöytä maalaamattomana Kustavilaisessa roomboxissa, detalji koristekuvioista ja sänky (maalausmalliksi).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava Kustavilainen ruokapöytä 1:12

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä nukkekodin ruokapöytäovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa pöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi, jota saat myös meiltä) tai puuliimaa. Pöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kaiverretut koristekuviot saat jäämän korostetusti näkyviin kun maalaat niiden yli niin ettei pensselissä ole liikaa eikä liian vetistä maalia. Kaiverruskuviot näkyvät kyllä vaikka maalaisit ne “umpeen” mutta ei niin korostetusti. Kts. Kustavilainen pikkupöytä vinjettikuvassa: Kuvassa peilin kuviot on maalattu” umpeen” pöydän “yli”.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .