Kustavilainen sohva 1:12

14.00

Kaunis koottava Kustavilaistyylinen sohva  käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Sohvan kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Sohvan voit verhoilla tai käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvan sohvan olen maalannut valkoisella akryylivärillä nk. kalkkimaalikin käy mainiosti. Koristekaiverrukset jäivät näkyviin, kun maalasin ohentamattomalla maalilla (ei siis liikaa eikä liian juoksevaa maalia pensselissä) pensselin lappeella koristeiden yli. Jos koristeuraan kuitenkin lipsahtaa maalia, on hammastikku hyvä apu noukkaisemaan maali urasta.

Verhoilemalla ja eri väreillä voit muokata sohvasta oman hienon versiosi.

Vinjettikuvissa myös muita Gepeton kustavilaisia kalusteita. Kankaat ei kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Kuvaus

Koottava kotimainen

Kustavilainen sohva nukkekotiin 1:12 on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa sohva ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Sohvan voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla, verhoile kansi ja maalaa muut osat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .