Lapsen sänky 1:18

3.00

Koottava kotimainen Lapsen sänky. Osat ovat koivuvaneria. Sopii nukkekotiin 1:18. Tämä malli on ilman käsinojaa.

Mitat koottuna: Leveys 4cm, korkeus 3.6cm (päädyt)pituus 7.5 cm cm

Kokoaminen: Aloita nitkuttelemalla osat irti rauhassa. Koekokoa ensin ilman liimaa.

Käsittely: Jos et halua jättää sänkyä puunväriseksi, voit käsitellä sen “miten vaan”= puulle käy kaikki. Voit maalata,vahata,lakata,petsata… Itse käytän yleensä akryylivärejä, kuten kuvan sinisessä sängyssä.

Sisältää pieniä osia eli ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Varastossa

Kuvaus

Lapsen sänky 1:18/ Outlet

Sängyn osat

Käsittely

Pieni sänky on mainio askartelutehtävä sen osat voit käsitellä kuten puuesineen eli käytännössä miten vaan! Voit lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Käytämme kotimaista koivuvaneria.

Saatavuus

Sänky-Outletpaketti on noudettavissa myös verstaaltamme niin kauan kuin tuotetta riittää(Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).