Sähköhella 1:18

8.00

Sähköhella 1:18

Kuvassa näkyy myös muita kalusteita. Tässä paketissa on Sähköhellan  osat

Materiaali: Kotimaista koivuvaneria

Mitat: korkeus 4.7 cm, leveys n 2.5 cm syvyys(kansi) 3.2 cm.

Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa.

Vaneria on helppo käsitellä voit maalata, lakata, vahata, öljytä….Tuotekuvan hella on käsittelemätön. Keittiökuvissa olen maalannut kalusteet akryyliväreillä.

” Hän askarteli hetken ja pelasti päivänsä ! ”

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Sähköhella

Koottava sähköhella
1:18 keittiö, johon on viivalla ympyröity tähän pakettiin kuuluva tässä jo koottu ja maalattu sähköhella. Pannu ei kuulu pakettiin.

 

Sähköhellan osat  ovat koivuvaneria, ne valmistetaan verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Koekokoa aina ennen liimaamista. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi ) tai puuliimaa.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .