Pikkunallen lasimaja 1:24

29.00

Pikkunalle halusi oman lasimajan. Täytyihän se tehdä. Lasimajasta tuli kiva kohde koota talkoilla.

Pikkunalle suunnitteli lasimajaa kaikenlaisiin leikkeihin ja kiipeilyyn katolla. Voihan tuossa nallen kesävieraatkin nukkua linnunlaulussa.

Tässä paketissa on osat yhteen koottavaan lasimajaan 1:24. Kananen pääsi myös mukaan pakettiin.

Materiaali: kotimaista n.2mm koivuvaneria.

Mitat: 6.5×7.9 cm. Harjakorkeus n. 9.4cm , sisäkorkeus korkeimmillaan 8.5 cn ,sisäkorkeus reunoissa n. 7 cm . Ulkoseinät/sivut 6.5 cm.

Koekokoa ensin ilman liimaa. Liimaksi käy erikeepperityyppinen yleisliima tai puuliima . Kokoa aluksi seinät lattian ympärille. Liitosten kiristämiseen kannattaa käyttää maalarinteippiä. Ota teippi pois heti, kun liima on kuivunut. Asenna viimeiseksi katto paikoilleen.

Jos suunnittelet maalaavasi sisätiloja, kannattaa se tehdä ennen kokoamista. Ulkopuolen maalaisin koottuna, jotta liitoksetkin tulee huomioitua (katto voi tietysti olla vielä irti ulkoseinien maalauksen ajan). Minä käytän vanerikoottavien maalaamiseen enimmäkseen akryylimaaleja mutta voit yhtä lailla käsitellä majan lakkaamalla, petsaamalla, väritämällä puukynillä tai … puulle käy käytännössä mikä vaan. Jos viet lasimajan puutarhaan ulos keijuille muista käyttää ulkomaaleja ja/ tai lakkaa.

Kuvien runsaat rekvisiitat eivät kuulu pakettiin. Talkookemujen kakku on Anneli Myllymäen käsialaa.

Muista myös ettei paketti sovellu alle 3 vuotiaille pienten osien vuoksi.

Kuvaus

Pikkunallen Lasimaja

Pikkunallen lasimaja
Talkoot käynnissä parhaillaan. Pikkunallen lasimaja valmistuu vauhdilla
Osat pikkunallen lasimajaan
Osat pikkunallen lasimajapaketissa