Ompelukone nukkekotiin 1:12

4.00

Koottava ompelukone koivuvaneria. Paketin kahdesta palasta tulee n. 7-8 mm paksu 2.6 cm korkea (lankarullapidikkeen kanssa n. 3 cm) n. 3.3 cm leveä ompelukone. Mainiossa ompelukoneessa on myös urat langoittamista vaarten – eihän siitä muuten mitään tule.

Nitkuttele rauhallisesti osat irti levystä. Käytä kokoamiseen erikeepperityyppistä liimaa. Pikaliimaa, kuumaliimaa tms. erikoisliimoja en suosittele tähän. Ompelukoneen voit halutessasi maalata, lakata, vahata….

Kaiverrukset jäävät näkyviin ilman sen kummempia kommervenkkejä, kun et käytä liikaa ja liian “vetistä maalia”. Mielummin pyyhkäise useamman kerran yli pienemmällä maalimäärälla ja pensselin lappeella.

Kuvan ompelukoneen maalasin akryylivärillä – vaalean siniseksi nostalgiasyistä. Minulla oli vaaleansininen Singer opiskeluaikoina siinä oli suora tikki, siksak ja jopa pakki !  Sillä huristelin housujen kavennusten lisäksi vaikka mitä.

Lähetä ystävälle hauska askartelutehtävä ! Postitamme ompelukoneen suoraan lahjansaajalle ilman postikuluja. Lisäämme halutessasi viestin mukaan.

Langat ja muut rekvisiitat eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Ompelukone nukkekotiin 1:12

Ompelukone
Ompelijan kahvihetki

Ompelukone nukkekotiin 1:12 on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Ompelukone on käsittelemätön viimeistelyhiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Kuvassa näkyvän Singerin olen maalannut akryyliväreillä. Pienet kiiltävät korostukset hoituu vaikka kynsilakalla, jos et halua hankkia isompaa lakkapurkkia.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Ompelukone nukkekotiin 1:12 kootaaan erikeepperi tyyppisellä liimalla. Voit siirtyä suoraan ompelemaan tai maalaamaan halutessasi.

Pieni Ompelukone on hauska lahja käsityön ystävälle ihan muutenkin vaan vaikka nukekotiharrastusta ei olisikaan. Voit tuunata ompelukoneen valmiiksi hienoksi lahjaksi tai lähettää kirjeessä pienen askartelutehtävän ystävällesi.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Ompelukonetta voit kysyä jälleenmyyjiltämme joiden kohdalle on merkitty nukkekotikalusteet (jälleenmyyjät löydät etusivulta yläreunasta painikkeesta agentit ja jälleenmyyjät) tai Jälleenmyyjät“>Jälleenmyyjät Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .