Talonpoikainen Seinäkello vaalea 1:12

4.50

Talonpoikainen seinäkello käsittelemätöntä koivuvaneria n. 2,3 x 3,3 cm.

Kellotaulu ja koristeet on kaiverrettu levyyn. Kuvassa valkoisen kellon olen maalannut akryylivärillä, vähällä vedellä. Kun maalaa kevyesti useamman kerran yli niin että pensseli ei ole “täynnä maalia” urat ja kellotaulu jäävät näkyviin ilman sen kummempia kommervenkkejä. Jos käy niin, että koristeuraan lupsahtaa maalia, on hammastikku hyvä apu.

Vinjettikuvassa vasemmalla käsittelemätön kellotaulu.

Sisältää pieniä osia. Ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottavat kotimaiset: Talonpoikainen Seinäkello nukkekotiin 1:12

Talonpoikainen Seinäkello nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Kellon voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .