Piano ja pianotuoli nukkekotiin 1:24

18.00

Koottava piano mitakaavassa 1:24. Paketissa on osat pianon ja tuoliin. Muu kuvissa näkyvä rekvisiitta ei kuulu pakettiin.

Pianon ja jakkaran osat olemme valmistaneet Kangasalan verstaallamme kotimaisesta koivuvanerista.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esimerkiksi erikeepperiä). pedaalien asentaminen vaatii hieman kärsivällisyyttä ja huomioimista, että asettuvat oikein päin!

Vaneria voit käsitellä käytännössä miten vaan: maalata, lakata, petsata, vahata… Kuvan pianon olen maalannut valkoisella akryylivärillä kokoamisen jäljeen.

Rekvisiitta kuvissa ei kuulu pakkaukseen.

Sisältää pieniä ja pienenpieniä osia, joten ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Piano ja pianotuoli nukkekotiin 1:24

Piano ja pianotuoli
Etiketti ja ohje koottavaan nukkekodin pianoon ja pianojakkaraan 1:24

 

Piano pitää olla! No tässä vaihtoehto 1:24 mittakaavassa. Trumpetti ei kuulu pakkaukseen.

Piano 1:24  on kotimaista koivuvaneria ja valmistetaan verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Pienet kiiltävät korostukset hoituu kynsilakalla, jos et halua hankkia isompaa lakkapurkkia.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Sydämelliset tuolit kootaan liimaamalla kaikukoppa erikeepperi tyyppisellä liimalla tai puuliimalla soitinosan taakse.

Piano ja asiihen spopiva tuoli on hauska lahja musiikin ystävälle ihan muutenkin vaan vaikka nukekotiharrastusta ei olisikaan. Voit tuunata koottavat valmiiksi hienoksi lahjaksi tai lähettää kirjeessä kivan askartelutehtävän ystävällesi.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

PIANO/Materiaali

Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun aikaan(Anu: 050 376 5848 -viesti tai whatsup- taisähköposti gepetto@gepetto.fi). Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Gepetto-koottavat löydät varmimmin tilaamalla nettikaupastamme. Käyn myös useissa tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä löydät tietoaa sivulta tavataan täälä. Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea niistä jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Kesällä

osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä.