Koottava Pikkulintu – vanerikortti

9.00

Ilahduta ystävää pienellä tehtävällä. Kotimaisesta pikkulintukortista voi koota iloisesti räpyttelevän linnun. Kortti kulkee Suomessa yhdellä 1lk tai 2 lk merkillä.

Kokoamisohje on mukana kortissa (kts. vinjettikuva). Lintu on käsittelemätöntä koivuvaneria. Sen voi maalata , lakata, vahata…kuvan linnun olen maalannut akryyliväreillä. Korkeus päästä masun alle n. 4.5 cm, siipiväli koottuna n. 8.5 cm.

Pikkulinnun maalaaminen vaikka punatulkuksi tarjoaa onnistumisen elämyksiä pienelle ja isolle askartelijalle ja on hieno tapa opetella tarkkailemaan eri lintujen ominaisuuksia.

Sisältää pieniä osia ei alle 3 v.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Kuvaus

Koottava Pikkulintu lentää -vanerikortti

Koottava Pikkulintu on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vaneria voit  vahata, lakata, maalata … käsitellä kuten puuta.

Kokoamisohje

Kokoamiseen tarvitset vain sakset tai mattopuukon narun leikkaamista varten. Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Jos sinulla ei ole mittanauhaa käsillä. muiste että A4 paperi on 21 cm leveä voit käyttää sitä apuna narun katkomisessa sopiviin pätkiin. Ehdotetut senttimäärät eivät ole “tieteellisiä”. Olennaista olis että siipien ripustusnarut olisiat samanpituiset.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös vanerikortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .

Ohje pikkulintukorttiinOhje pikkulintukorttiin