Taittokortti ” Höpöä ja Söpöä “

2.40

Höpöä ja Söpöä taittokortin kuva ja teksti ovat Anu Pellisen käsialaa.

Kortti on painettu Suomessa valkoiselle kierrätyskartongille. Sisältä se on blanco. Toimitamme kortin kirjekuoren kanssa.

Kortin koko on taitettuna A6.

 

 

Kuvaus

Höpöä ja Söpöä

Kortti on tärkeä. Kortti ilahduttaa ja nykyään yllättääkin. Kortista  jää myös konkreettinen muisto.

Taittokortti Höpöä ja Söpöä
Kana ja hiiri aikovat lähettää höpön ja söpön tervehdyksen ystävälle.

Höpöä ja Söpöä kortin sisäpuoli on blanco, siltä varalta että lähettäjänkin runosuoni ryhtyy pulppuamaan. Korttiin mahtuu myös useamman tervehtijän omakätiset allekirjoitukset tarvittaessa.

Tiedustelut gepetto@gepetto.fi

Höpöä ja Söpöä / Ympäristö ja Kotimaisuus

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Kortti on painettu Eräsalon kirjapainossa, joka noudattaa kestäviä ympäristöstandardeja.

Verstaamme sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Taittokortit  /Saatavuus

Kortit on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Osalla jälleenmyyjistämme on myös kortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Kortit saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

 

Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.