Postilaatikko 1:12

6.00

Pikkupostille mainio koottava laatikko vaikka tonttuoven viereen ! Laatikko on käsittelemätöntä suomalaista koivuvaneria (25x17mm korkeus 47mm). Paketissa on yhden postilaatikon osat.

Kokoaminen aloitetaan nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Laatikon kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa. Kaikki kottavat kannattaa koota ensin ilman liimaa, jotta hahmotat kokoamisjärjestyksen ja mihin liimaa tulee laittaa.

Vaneria voit maalata, lakata, vahata. Itse käytän usein akryylivärejä (kuvassa) mutta kaikki maalit käy.

Pikkuisen postilaatikon voit postittaa suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja, laita silloin tilaukseesi toimitusosoitteeksi ystäväsi osoite.

Sisältää pieniä osia ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Postilaatikko 1:12

Postilaatikko on kotimaista koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Postilaatikon osat ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen vaikutelman saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

Postilaatikko koottavan kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi).

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa sovittuja tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .