Pukkijalat ja pöytälevy 1:12

8.00

Monikäyttöinen paketti. Työpöytä, tapetointipöytä, kirjoituspöytä…

Koottavat pukkijalat (2kpl) ja  pöytälevy käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin. pöytälevy 6,5 x 12,0 cm. Pukkijalkojen kokoamiseen  tarvitset erikeepperityyppistä liimaa. Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Jalat ja pöytälevyn voit  käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….

Klikkaa kuvia, näet paremin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen

Pukkijalat ja pöytälevy 1:12

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä kokonaisuus jossa on pukkijalat ja pöytälevy ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen/

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa pukkijalat ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) kokonaisuuden voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolin, kansi verhoilla ja muut osat maalata ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .