Kaksin istuttava sohva 1:12

7.50

Koottava sohva käsittelemätöntä koivuvaneria. Sohvan kokoamiseen  tarvitset liimaa ja verhoiluun kangasta. Koottu sohva on n. 5.8×8.3 cm äärimitoiltaan, selkänojan korkeus 8.2 cm. Istuimen korkeus lattiasta ilman verhoilua n. 3 cm.

Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Käytä liitoksissa  erikeepperityyppistä liimaa.

Sohvan voit verhoilla ja/tai tai käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….

Kangas,kissatja muu rekvisiitta ei kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Kaksin istuttava sohva 1:12

Kaksinistuttava sohva sopii keittiöön hienosti
Kaksinistuttava sohva on helppo verhoilla mukavaksi. Ukko viihtyykin mainiosti keittiössä sohvalla!

Tämä verhoiltava Kaksin istuttava sohva 1:12 ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kaksi istuttava sohva ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Tuolin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolin, maalaa puulle jäävät osat ennen kokoamista, ettei verhoillut osat sotkeennu maalatessa. Muuten suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .